Ultimele Știri

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

Simona Halep a obținut calificarea în optimile de finală de la turneul Australian Open. Românca a reușit să o învingă pe americanca Bethanie Mattek-Sands.

După un meci care a început mai greu și în care adversara Simonei s-a impus cu serviciul dur, românca a reușit totuși să preia conducere încă de la scor 3-3 la game-uri. După 411 de minute, primul set a fost căștigat de Simona Halep cu scorul 6-4.

Setul doi a fost mult mai strâns, însă la început româncaa a reușit să își creeze un avantaj de 5-1. Totuși Bethanie Mattek-Sands a reușit să revină și să o egaleze pe Simona la game-uri, 5-5. După o ora și jumătate, Simona Halep a reușit să se impună câștigând și al doilea set cu 7-5.

Românca mai are nevoie de o victorie pentru a-şi apăra cele 430 de puncte obţinute la ediţia de anul trecut pentru calificarea în „sferturi”. Până acum, Simona şi-a asigurat 240 de puncte în clasamentul WTA şi 175.000 de dolari australieni, aproximativ 125.000 de euro.

În optimi, Halep o va întâlni pe Yanina Wickmayer. Belgianca de 25 de ani a câştigat fără set pierdut toate cele trei confruntări de până acum cu Simona.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*