Simona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Montreal

  • Nicoleta Ungureanu
  • 31 iulie 2016
  • Sport
Simona Halep la Wimbledon 2015

Jucătoarea de tenis Simona Halep a câştigat, sâmbătă, meciul cu sportiva germană Angelique Kerber (poziţia a doua WTA), scor 6-0, 3-6, 6-2, semifinala turneului Premier 5 de la Montreal, Canada, conform Mediafax.

În primul set, Simona Halep a jucat perfect, câștigând toate punctele pe serviciul 2 al lui Kerber. Românca a condus cu 3-2 şi break avans în setul doi, iar în cel de-al treilea set, a obținut şase game-uri consecutive care i-au adus victoria.

Angelique Kerber (28 de ani) nu s-a aflat în una din zilele ei bune, având şapte duble greşeli şi doar 33% procentaj de reuşită pe serviciul 2. Mai mult decât atât, i-a ferit 17 oportunităţi de break adversarei, iar 7 au fost speculate de către Halep.

Pentru accederea în finala competiţiei din Canada, Simona Halep şi-a asigurat 585 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 241.840 de dolari.

În ultimul act de la Montreal, românca în vârstă de 24 de ani va juca împotriva învingătoarei din partida Kristina Kucova (Slovacia, locul 121 WTA) – Madison Keys (SUA, poziţia 12 WTA). Americanca este considerată favorită certă, conform Mediafax.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *