Ultimele Știri

Simona Halep, regina Turneului Campioanelor! Se califică prima în semifinale, după o victorie fabuloasă în fața Serenei Williams

Simona Halep a reușit cel mai important rezultat de la Turneul Campioanelor, după ce a învins-o decisiv pe Serena Williams în al doilea meci din Grupa Roșie, scor 6-0, 6-2. Această victorie în asigură româncei un loc în semifinalele turneului final de la Singapore.

Simona Halep s-a impus în fața numărului 1 mondial în doar două seturi, scor 6-0, 6-2, într-un meci de puțin de peste o oră de joc, în care doar tenismena noastră a contat pe teren, Serena fiind depășită la toate nivelurile.

În primul set Simona a reușit să scrie istorie, învingând-o le zero în doar 20 de minute pe Serena Williams, care nu a mai pierdut la un asemenea scor decât de două ori în ultimii zece ani. Acest rezultat fabulos pentru constănțeancă a fost posibil și datorită numearoaselor greșeli neforțate de americancă, însă totuși determinarea și forța Simonei a defilat pe terenul de tenis de la Singapore.

Setul secund a debutat la fel de bine pentru Simona, care a revenit după pauza dintre seturi și mai determinată decât a fost în primul set. Halep i-a lăsat doar două servicii pentru Serena, restul adjudecându-și break-uri și victoria binemeritată în fața neputincioasei numărul 1 WTA.

„E cea mai importantă victorie din cariera mea. Nu pot să explic ce simt, vreau doar să mă bucur. A fost visul meu să înving una dintre surorile Williams. Mă simt extraordinar, dar trebuie să uit repede acest meci și să-mi văd în continuare de turneu. Sunt sigură că Serena nu a fost în cea mai bună zi, dar eu mi-am văzut de joc și am jucat agresiv. Am gasit calea să fiu agresiva, iar serviciul mi-a funcționat”, a spus Simona Halep dupa terminarea partidei.

Datorită acestui rezultat, Simona accede prima în semifinalele Turneului Campioanelor, având deja două victorii în Grupa Roșie. Ultimul meci îl va disputa în fața Anei Ivanovic.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*