Ultimele Știri

Simona Halep rămâne pe podium, Irina Begu și Andreea Mitu – la cea mai bună clasare

Andreea Mitu la Roland Garros 2015

Simona Halep se menține pe locul trei în clasamentul WTA, cu 6.130 puncte și pe locul 2 în WTA Race to Singapore, deși a fost eliminată prematur de la Roland Garros, iar Irina Begu și Andreea Mitu reușesc cea mai bună clasare din carieră.

Datorită faptului că deținătoarea trofeului Maria Șarapova a fost eliminată încă din optimi de la turneul de Mare Șlem de la Paris, Simona Halep a rămas pe locul 3 în ierarhia WTA. 

Un salt 32 de locuri a reuşit Andreea Mitu, de pe 100 pe 68, după ce a atins faza optimilor la Roland Garros, iar alături de Irina Begu se află la cea mai bună clasare, locul 29, faţă de 30.

Monica Niculescu, chiar dacă a fost învinsă în primul tur al turneului parizian, urcă și ea în clasament după câștigarea turneului ITF de 100.000$ de la Marseille, de pe locul 67, pe locul 61.

Doar Alexandra Dulgheru a coboarât 9 poziții în clasamentul Top 100 WTA, de pe locul 51 pe locul 60, după eliminarea din turul 2 de la Roland Garros.

Americanca Serena Williams, câştigătoarea Openului Franţei, conduce detaşat în clasament, cu 11.291 de puncte, urmată de cehoaica Petra Kvitova. Finalista din acest an, Lucie Safarova a urcat de pe locul 13 până pe locul 7 în ierarhia mondială.

Horia Tecau la Roland Garros

La masculin, Victor Hănescu ramâne în continuare cel mai bine clasat român la simplu: el coboară de pe locul 186 pe locul 192, urmează apoi Adrian Ungur, în coborâre de pe 188 pe 193 și Marius Copil , în urcare de pe 202 pe locul 196, datorită atingerii ultimului tur al calificărilor la Grand Slam-ul recent încheiat.

La dublu masculin, Horia Tecău revine pe locul 7 ATP , în urcare de pe 10, după 2 ani , datorită semifinalei de la Openul Francez în timp ce Florin Mergea, coboară de pe locul 13 pe locul 16.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*