Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

  • Nicoleta Ungureanu
  • 16 iulie 2016
  • Sport

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza virusului Zika.  Ilie Năstase a afirmat că motivele ar fi altele, însă a preferat să se abțină de la comentarii.

Simona Halep a anunțat printr-un mesaj postat de pagina sa de Facebook că a decis să nu participe la Jocurile de la Rio, anul acesta.

”Știu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important și regret cu adevărat circumstanțele. Sper ca și Comitetul Olimpic și Sportiv Român și românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanților, în special delegației noastre.
Voi continua să joc și să reprezint cu mândrie România la cât mai multe turnee, așa cum fac și acum în cadrul turneului BRD Bucharest Open”.

Ilie Năstase a sugerat însă că acesta ar fi doar un pretext, folosit ca acoperire pentru alte motive.

„Aceasta este decizia ei, mai pot eu să spun ceva? Ea ştie singură ce este mai bine pentru ea. A spus că se teme de acel virus? Păi, înseamnă că aşa este. Vrea şi ea să îşi întemeieze o familie, să aibă copii. Dacă aşa a hotărât că este mai bine, nu am dreptul să spun altceva”, a comentat Năstase, potrivit Dolce Sport.

Cât despre decizia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, care i-a acordat gimnastei Cătălina Ponor portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice, Ilie Năstase crede că este una greşită.

„Eu i-aş da steagul unui tânăr. Mai contează dacă a câştigat sau nu o medalie? Ce să facem, să nu meargă decât cei cu medalii? Păi, atunci, hai să se tragă la sorţi”, a adăugat Năstase.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *