Ultimele Știri

Simona Halep nu are ruptură musculară și va putea participa la Turneul Campioanelor!

Simona Halep a fost nevoită din cauza durerilor accentuate la coapsa stângă să se retragă din cadrul turneului de la Beijing, deși se calificase în sferturile de finală, totodată, fiind în pericol să rateze participarea la Turneul Campioanelor.

Accidentarea pe care Simona Halep a suferit-o în China nu este gravă, iar riscul că a suferit o ruptură musculară a dispărut după ce a efectuat un control preliminar la Beijing.

A doua cea mai bună jucătoare din lume va sosi astăzi după-amiază în țară, iar mâine va efectua un RMN la o clinică din București, care poate confirma diagnosticul de o întindere musculară suferită. În cele din urmă, diagnosticul final va fi aflat duminică.

În cazul în care ar fi avut o ruptură musculară, durata de pauză ar fi fost de aproximativ 10 zile, iar participarea la Turneul Campioanelor, care începe pe 20 octombrie în Singapore, era pus în pericol.

Românca deja și-a aflat adversalele cu care se va lupta pentru supremație, acestea fiind Serena Williams, Maria Șarapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki și Ana Ivanovici.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*