Ultimele Știri

Foto: Simona Halep, la prima înfrângere din grupe

Deși calificată, Simona Halep pierde dramatic în fața Anei Ivanovici în ultimul meci din Grupa Roșie, cu scorul de 6-7, 6-3, 3-6. Miza acestui meci a fost pentru sârboaică, care nu reușește să se califice în semifinale din cauza diferenței de seturi dintre ea și Serena Williams.

Simona Halep a avut un meci dificil, astăzi, împotriva Anei Ivanovici din grupele turneului final de la Singapore. A șaptea tenismenă a lumii e reușit să se impună în fața româncei noastre la finalul celor două ore și 11 minute cu un scor de 7-6, 3-6, 6-3.

În primul set, Simona Halep părea invincibilă, reușind să câștige trei break-uri în fața sârboaicei, însă când a trebuit să servească pentru câștigarea setului, Ana Ivanovici a revenit incredibil în joc, aducând meciul în tie-break. Ivanovici a știut să gestioneze mai bine mingile decisive din tie-break și a trecut cu 9-7 de Simona Halep.

Setul secund venea ca o șansă pentru Ivanovici de a accede în semifinalele turneului final, însă Simona nu s-a lăsat dominată de presiunea sârboaicei. Mergând de la egal la egal, cu câte un break de fiecare, Simona a știut să pulseze pe final, învingând cu 6-3 și spulberând orice suspiciuni existente în legătură cu acest meci, care o putea califica pe Ana Ivanovici în detrimentul Serenei Williams.

În decisiv, deși sârboaica ratase calificarea în semifinale s-a ținut orgolioasă după Simona Halep până în game-ul șapte, după care a forțat și mai mult spre final ca să încheie cu fruntea sus evoluția din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor.

Cu toate că a suferit o înfrângere în faza grupelor, Simona a rămas liderul grupei, din care s-a calificat în semifinale alături de Serena Williams. 

Românca va juca în semifinale cu Agnieszka Radwanska, iar în a doua semifinală se vor întâlni Serena Williams şi Caroline Wozniacki.

Cele două meciuri se vor disputa sîmbătă, iar orele de disputare ale partidelor se vor stabili ulterior.

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+bmbgzcISk1Mx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+2EDu1Cqjy6gx

 

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+boxqIPc5RFqx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+TM9Hcyv8q0Ex

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+z4TMYPzoV8Qx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+Zhr5tHq0s0xx

Ana+Ivanovic+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+AWgWeGxIy5Gx

Ana+Ivanovic+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+WEXegusMj7bx

Ana+Ivanovic+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+i0McVkIZCe-x

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*