Ultimele Știri

Simona Halep, înainte de meciul cu Azarenka: Nu am așteptări

Simona Halep a declarat, înainte de meciul lui Victoria Azarenka, că nu are așteptări mari de la  turneul WTA de la Brisbane, având în vedere faptul că nu a mai jucat un meci oficial de două luni.

„Sunt bucuroasă că m-am întors la Brisbane, nu am mai jucat aici din 2012. Unul dintre motivele pentru care am venit este legat de noul meu antrenor (n.r. — australianul Darren Cahill). Nu am așteptări mari la turneul de la Brisbane, pentru că am aproape două luni de când nu am mai jucat un meci oficial. Va fi greu, dar aștept cu nerăbdare să încep acest turneu, acest an. Întotdeauna este foarte greu primul meci, iar acesta este chiar unul dificil (n.r. — cu Victoria Azarenka). Însă voi intra pe teren și voi lupta. Vom vedea dacă voi putea câștiga”, a declarat Simona Halep, care este favorita turneului, într-un interviu oferit site-ului tennistv.com

Simona Halep a menționat că obiectivul său în anul 2016 este câștigarea unui titlu de Grand Slam.

„Sunt nerăbdătoare să încep un nou an cu un nou antrenor (n.r. — Darren Cahill). Vreau să încep să am mai multă încredere în mine, asta în primul rând. Apoi, obiectivul meu este să câștig un titlu de Grand Slam. Bineînțeles că va fi greu, dar știu că este posibil să câștig un titlu de Grand Slam. Antrenorul meu nu vrea să pun presiune pe mine. Așa că mă antrenez mult și vom vedea dacă voi reuși”, a explicat Simona Halep.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*