Ultimele Știri

Simona Halep faţă-n faţă cu Serena Williams

Serena Williams şi Simona Halep

Pentru a şasea oară în carieră, Simona Halep se va confrunta cu liderul mondial Serena Williams. În cadrul semifinalei de la Indian Wells, cele două jucătoare se vor duela în cel mai important meci al competiţiei, după ce restul tenismenelor din Top 10 WTA au fost eliminate.

Simona Halep este ultima jucătoare care a învins-o pe Serena, scor 6-0, 6-2, la Turneul Campioanelor din toamna anului trecut, reuşind să egaleze cea mai drastică înfrângere suferită de americancă în întreaga ei carieră.

„Anul trecut, când am jucat la Turneul Campioanelor, au fost două meciuri total diferite. Cred că la prima partidă nu am fost pregătită şi am primit o replică la care nu mă aşteptam”, îşi reaminteşte Serena despre meciurile disputate la Singapore.

Presa internaţională deja anunţă că învingătoarea acestei partide va fi şi deţinătoare trofeului de la Indian Wells, iar meciul dintre cele două jucătoare de pe podiumul mondial va fi unul extrem de disputat.

„Va fi o partidă total diferită faţă de meciurile de la Singapore. Mă aştept ca Simona să facă un meci foarte bun. Sunt foarte nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei, încă de la tragerea la sorţi mi-am dorit acest lucru. Sunt gata pentru ea şi mă astept ca şi Halep să evolueze uimitor, aşa cum ştiu că poate. Abia aştept să înceapă meciul, aş vrea să jucăm chiar acum dacă s-ar putea”, a declarat Serena Williams.

De partea cealaltă, şi Simona Halep este nerăbdătoare înaintea meciului turneului. „Abia aştept să joc cu numărul unu în lume”, s-a exprimat românca imediat după victoria de aseară împotriva Carlei Surez-Navarro, scro 5-7, 6-1, 6-1.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*