Ultimele Știri

Simona Halep face parte din Grupa Roșie la Turneul Campioanelor

Conform tragerii la sorți de la Singapore, Simona Halep se va duela cu Serena Williams, Eugenie Bouchard și Ana Ivanovici în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor.

Simona Halep a nimerit într-o grupă destul de dificilă la Turneul Campioanelor, având în vedere că va juca împotriva numărului 1 mondial, Serena Williams, care nu a învins-o niciodată, iar Ana Ivanovici este într-o formă de zile mari în această jumătate a sezonului. Duelul echilibrat al grupei va fi dintre cele două tinere tenismene, Simona și Eugenie Bouchard, care s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, fiecare adjudecându-și câte o victorie.

În cadrul prezentării celor mai bune opt tenismene ale lumii, românca a declarat că este încântată să fie prezentă la Turneul Campioanelor,

„Sunt încântată să fiu aici. Anul trecut, pe când eram la turneul de la Sofia, am spus ca îmi doresc să fiu aici. E un vis pentru mine și mă voi bucura de el”.

În Grupa Albă se vor confrunta celelalte 4 jucătoare, Maria Șarapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska și Caroline Wozniacki.

Pentru participarea la turneul final WTA, Simona are garantat 70.000 de dolari, chiar dacă e să se retragă fără să dispute vreo întâlnire, iar fiecare victorie în grupa va fi recompensată cu 160.000 de dolari. În cazul unei înfrângeri, sportiva noastră va încasa 20.000 de dolari.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*