Ultimele Știri

Simona Halep e de neoprit! Va disputa finala Turneului Campioanelor împotriva Serenei Williams

Simona Halep reușește cea mai bună perfomanță a tenisului românesc, datorită unei victorii impunătoare împotriva Agnieszkăi Radwanska din semifinalele Turneului Campioanelor, scor 6-2, 6-2. 

Simona Halep devine prima jucătoare din România care ajunge în finala Turneului Campioanelor, după ce a învins-o lejer în penultimul act de la Singapore pe a șasea tenismenă a lumii, Agnieszka Radwanska, cu scorul de 6-2, 6-2, într-un meci care a durat puțin peste o oră.

Primul set al semifinalei a găsit-o pe Simona mult mai determinată și activă pe terenul de tenis, iar datorită celor două break-uri reușite, și-a adjudecat lejer primul set cu un 6-2 în doar 35 de minute.

Setul secund a debutat cu aceeași agresivitate în joc demonstrată de Halep precum și în partida cu Serena Williams, la care Radwanska nu are replică. Câștigă 3 break-uri consecutive și Simona accede în finala celui mai mare turneu de la sfârșit de sezon, und Serene Willims deja o așteaptă.

„Sunt foarte fericită să fiu în această finală. Am încercat în fiecare zi să muncesc să ajung aici. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei. Mă simt extraordinar. Ştiam că adversara mea aleargă foarte mult, dar serviciul m-a ajutat astăzi. Cred că totul a mers foarte bine. Mâine va fi o nouă zi, un alt meci. Sunt pregătită de orice şi mă voi bucura de această finală. Sunt sigură că Serena va fi mai concentrată de data asta”, a spus Halep după meci.

În cealaltă semifinală a zilei, numărul 1 mondial a trecut în trei seturi de Caroline Wozniacki, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-6. 

Datorită acestei performanțe unice, Simona Halep va primi un premiu în valoare de 971.000 de dolari.

Irina Spîrlea obţinuse până în prezent cele mai bune rezultate la Turneul Campioanelor, după ce a jucat două semifinale, în 1997 şi 1998.

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+Rskwj6JWqb1x

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+c4FmAUc4qlOx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+CMznk-CzcDTx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+d_x8Np4jYqkx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+ONsdAkveSaHx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+zoM-lH-WUCox

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*