Ultimele Știri

Simona Halep defilează la Miami, însă o așteaptă Serena Williams în semifinale

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep s-a impus în minimum de seturi, 6-1, 7-5, în fața americancei Sloane Stephens în sferturile de finală de la Miami, iar în penultimul act va da peste Serena Williams.

Simona Halep a jucat extraordinar în fața tinerei speranțe a Americii, Sloane Stephens, reușind să o doboare încă din primele game-uri. S-a făcut rapid 3-0, iar adversara cere intervenția antrenorului. Determinarea româncei i-a permis să-i intre toate loviturile, astfel că în mai puțin de jumătate de oră, încheia primul set cu 6-1.

Forța Simonei Halep a uimit publicul și în setul al doilea, când realiza un dublu-break și avansa până la 3-0. Totuși a existat o tresărire în jocul americancei, care a revenit cu un break în fața Simonei și a reușit să ajungă pentru prima dată la conducere, cu 4-3. Nemulțumită de greșelile ei neforțate, Halep ripostează cu un rever în cros fabulos și face un break care-i asigură victoria binemeritată.


Simona Halep a reușit a 14-a victorie consecutivă din acest sezon, iar acum urmează marea provocare a româncei, confruntarea amânată cu liderul mondial. Simona trebuia să joace cu Serena şi la Indian Wells, competiţie câştigată de constănţeancă în urmă cu două săptămâni, dar Williams nu s-a prezentat din cauza unei accidentări la genunchi, iar acum a acces în semifinale la finalul unui meci chinuit cu Sabine Lisicki, scor 7-6, 1-6, 6-3.

„Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactita, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câştigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren şi voi crede în şansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci şi cred că pot câştiga din nou cu ea”, a declarat Simona înaintea meciului anului.

Cel mai impotant meci al semifinalei, dintre Simona Halep și Serena Williams se va juca mâine dimineață, de la ora 4.00, în direct la Dolcesport, iar în cealaltă semifinală se vor întîlni, astăzi, Carla Suarez Navarro şi Andrea Petkovici.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*