Simona Halep: Am fost trei ani acolo sus, câștigând turnee, știam că o să-mi recapăt încrederea

simona halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul șapte mondial, a câștigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de Dominika Cibulkova (Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4.

Halep s-a impus după o oră și 20 de minute, trecându-și în palmares primul său titlu din acest an. Halep a mai jucat finala turneului de la Madrid în 2014, când a fost învinsă de Maria Șarapova în trei seturi.

 

„Simt că am făcut un progres destul de mare la jocul meu, sunt mult mai agresivă, am un joc de zgură destul de bun, serviciul mi-a mers bine, returul a fost bun, cred că per total tot jocul a mers foarte bine săptămâna asta și sper și în continuare să meargă la fel”, a declarat Simona Halep pentru corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Bălțoiu.

Ea a vorbit şi despre emoţiile de pe teren, adesea puse pe seama unor eşecuri.

„Întotdeauna sunt nervoasă pe teren. Sunt nervi negativi, nervi pozitivi. Săptămâna aceasta totul s-a transformat într-o emoție pozitivă. Am avut încredere și m-am simțit foarte bine pe teren. Am așteptat, am muncit zi de zi și am crezut că o să-mi revin”, a mărturisit Simona Halep.

„Jocul meu din 2014-15 nu putea să dispară dintr-odată. Nu am câștigat un singur turneu și să zic că a fost întâmplare. Am fost trei ani acolo sus, câștigând turnee, știam că o să-mi recapăt încrederea și că o să am un joc solid din nou”, a mai declarat Simona Halep în exclusivitate pentru Digi24 şi Digi Sport.

Halep și-a asigurat un cec de 912 mii de euro și o mie de puncte WTA, care o vor duce de luni pe locul 5 în clasamentul mondial.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *