Ultimele Știri

Simona Halep accede în turul secund de la Shenzen

Simona Halep a pășit cu dreptul în noul sezon de tenis, obținând prima victorie din 2015 în meciul inaugural de la Shenzen, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, în fața nemțoiacei Annika Beck.

Principala favorită a turneului dotat cu premii totale în valoare de 500.000 de dolari a avut un meci dificil în fața tenismenei de pe locul 53 în clasamentul mondial, victoria Simonei venind abia în setul decisiv. În setul de debut, jucătoarea din Germania s-a impus mai repede în joc, reușind să obțină un break în fața româncei, care părea încă neacomodată cu suprafața de hard din China.

În al doilea set, Halep a avut din nou emoții pe propriul serviciu, pierzând game-ul 3 și 7 în fața nemțoaicei, însă de fiecare dată Simona a știut să revină prin rebreak, ba chiar la finalul celor 37 de minute ale setului constănțeanca a venit în avantaj, pentru ca ultimul break să trimită meciul în decisiv. În ultimul set, Simona a obținut victoria binemeritată după cele două break-uri reușite în fața Annikăi Beck, scorul final de 4-6, 6-4, 6-3 stabilindu-se  după aproape două ore de joc.

Următoarea adversară a Simonei, din manșa a doua a competiției de la Shenzen, va fi Natalia Vikhlyantseva (588 WTA). Rusoaica de numai 17 ani participă la primul ei turneu WTA, datorită unui wild-card oferit de organizatori, și pare o victimă ușoară pentru Halep.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*