Ultimele Știri

Simona Halep a ratat finala de la US Open

Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, în semifinalele de la US Open.

„Am 16 victorii în SUA, după parcursul de rahat pe care l-am avut la Roland Garros şi Wimbledon”, a spus Simona. Ea a mai fost întrebată dacă ar fi ajutat-o în vreun fel dacă ar fi venit ploaia şi s-ar fi întrerupt meciul. „Nici zăpada nu m-ar fi ajutat”, a spus glumind Halep.

„Nu am avut energie. M-am simţit ca la Wimbledon aproape. A fost foarte greu, Am încercat, totuşi a fost mai bine ca la Australian Open, cînd am renunţat în timpul meciului, Aici am încercat să găsesc soluţia, dar nu am reuşit.

Am jucat multe meciuri în SUA, nu e uşor să fii sută la sută în fiecare zi. Am jucat semifinale pentru prima oară aici, aşa că e bine. Am avut emoţii înainte de meci, le-am simţit în stomac. Nu a fost uşor să intru pe teren. Dar nu vreau să-mi găsesc scuze. Ea a fost mai bună, a jucat foarte bine.

A fost cel mai bun turneu de Mare Şlem al meu din acest an. O să-mi iau cîteva zile de pauză şi apoi o să revin la tenis. Sper să fiu din nou încrezătoare şi să joc cu plăcere”, a spus Halep.

Halep, a doua jucătoare a lumii, a fost depăşită de miza meciului şi a cedat în doar 59 de minute în faţa italiencei de 33 de ani, care a reuşit să se califice în prima sa finală de Grand Slam, din carieră.

Simona+Halep+2015+Open+Day+12+V0iVryiZa_ll

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*