Ultimele Știri

Simona Halep a pierdut semifinala de la Stuttgart

halep

Simona Halep a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki  în trei seturi cu 7-5, 5-7, 6-2 după o partidă care a durat aproape trei ore. Simona s-a pierdut în ultimul set și a pierdut game după game în fața Carolinei, care a lovit neverosimil de fiecare dată, fapt ce a creat o partidă nebună.

Simona a început decisă game-ul și n-a vrut să ofere vreo șansă de break oponentei sale. A condus cu 30-0, dar apoi Wozniacki a trimis înapoi totul și a reușit să egaleze, 30-30, după două puncte în care doar s-a apărat. A atacat la următorul schimb, cu reverul, și și-a procurat prima minge de set! Simona a salvat-o cu o combinație perfectă, serviciu forhand în diagonală. Simona nu reușește să mai salveze a doua minge de set și Wozniacki conduce cu 1-0 după un singur break în tot meciul. Primul set a durat o oră și 4 minute.

În setul doi Simona a salvat trei mingi de break pentru a trimite meciul în setul decisiv. Daneza s-a apărat exemplar, dar Halep a ridicat nivelul la punctele importante și a închis setul. În ultimul set Halep s-a pierdut cu firea și a cedat practic în fața Carolinei Wozniacki. Spre finalul partidei a dat senzația că poate reveni în meci, iar în ultimul game a condus cu 40-15, dar  a ratat în trei rânduri închiderea jocului. 

Caroline Wozniacki merge în finala turneului WTA de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare de 731.000 de dolari. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*