Ultimele Știri

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati! Reacții la finalul partidei

halep

Simona Halep nu a reușit să se impună în fața numărului unu mondial Serena Williams, în finala turneului de la Cincinnati, pierzând în două seturi, scor 6-3, 7-6 (5).

Simona a început foarte bine meciul şi a făcut break-ul încă din primul game, iar imediat după şi-a cîştigat şi serviciul. Jucătoarea din SUA a avut însă o răbufnire de orgoliu şi a revenit, cîştigînd primul set.

Setul doi a fost mult mai echilibrat şi s-a ajuns la tie-break, unde Serena Williams s-a impus destul de greu. Ce-i mai important e că ambele jucătoare au ieşit de pe teren cu zâmbetul pe buze.

„Întâi vreau să felicit campioana, pe Serena Williams. Ştiu că vei face un turneu foarte bun la US Open. Vreau să mulţumesc publicului, arbitrilor şi copiilor de mingi. A fost o săptămână extraordinară şi cu siguranţă mă voi întoarce şi la anul”, a spus Simona Halep.

„Mulţumesc Simonei pentru acest meci. E o sportivă extraordinară. Mă bucur că am avut parte de un asemenea meci. Mulţumesc echipei mele, în special antrenorului”, a declarat Serena Williams.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*