Ultimele Știri

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Stuttgart

halep

Simona Halep (locul 6 WTA) a pierdut, joi, partida cu sportiva germană Laura Siegemund (71 WTA), scor 1-6, 2-6, în cadrul turneului de tenis de la Stuttgart, Germania, disputat pe zgură şi dotat cu premii totale în valoare de 759.000 de euro.

Meciul a durat o oră şi 9 minute de joc. Pe durata partidei, Simona a jucat foarte slab atât la serviciu, cât şi la retur. Halep a câştigat 52% dintre mingile jucate cu primul serviciu şi doar 15% cu serviciul 2. Simona a reuşit doar un break pe serviciul Laurei Siegemund. Sportiva antrenată de Darren Cahill s-a accidentat la picior în barajul cu Germania disputat în weekend, iar mobilitatea ei a părut afectată de probleme medicale în meciul de la Stuttgart.

De cealaltă parte, Siegemund (28 de ani) este o specialistă a zgurii şi este rezidentă la Stuttgart. Nemţoaica a jucat cu Simona după o altă surpriză reuşită în primul tur: 6-0, 7-5 cu Anastasia Pavliuchenkova (Rusia, 27 WTA).

Pentru participarea în cadrul turneului de la Stuttgart, Halep va primi 55 de puncte WTA şi un cec în valoare de 8.590 de euro.

Simona Halep (24 de ani) va pierde din nou puncte în clasamentul WTA, întrucât avea de apărat semifinala din 2015. Românca era favorita cu numărul 4 la câştigarea trofeului în acest an.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*