Ultimele Știri

Simona Halep a debutat cu succes pe iarba de la Birmingham

Simona Halep

Simona Halep a acces fără probleme în optimile turneul de la Birmingham în urma unei victorii din două seturi în fața reprezentantei gazdelor, Naomi Broady, scor 6-4, 6-2.

Principala favorită a turneului de pe iarbă englez a trecut lejer de adversara sa aflată acum pe locul 208 WTA şi intrată pe tabloul principal graţie unui wild-card. Simona Halep a reușit să se impună cu o tactică câștigătoare în fața lui Broadby, reușind un joc precaut la pirmul ei meci de pe această suprafață.

În primul set al meciului, românca a mers de la egal la egal cu englezoaica, neirosind niciun punct, până când Simona a obţinut un break în al nouălea game, datorită căruia și-a adjudecat primul set.

În setul secund, Halep a devenit mai agresivă și a fructificat trei break-uri consecutive, în timp ce adversara ei a reușit cu noroc un rebreak, însă care nu i-a fost suficient pentru a reveni în joc, iar Simona, după o oră şi 10 minute, a conchis din a treia minge de meci prima victorie de pe iarbă din acest an.

Statistica meciului a arătat 14 lovituri câştigătoare și doar opt erori directe pentru Simona Halep, un semn bun pentru o partidă de acomodare la noile condiţii de joc.

În optimile de la Birmingham, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Klara Kaukalova și Coco Vandeweghe.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*