Ultimele Știri

Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen

În această dimineață, Simona Halep, a câștigat turneul Shenzhen din China. Cu o evoluție extraordinară, multă muncă și perseverență a reușit să câștige și acest turneu.

„A fost un început de an fantastic, mulţumesc fanilor că au venit să ne sprijine, a fost foarte bine pentru mine. Mi-ar plăcea să repet performanţa lui Na Li la Australian Open, vreau să iau fiecare meci în parte şi să fac un turneu bun la Melbourne, dar mai întâi mă gândesc la Sydney. Mulţumesc organizatorilor, românilor care au fost alături de mine şi echipei mele. Ne vedem la anul”, a declarat Halep după ce a câştigat turneul de la Shenzhen.

Cu serviciu şi lovituri puternice, sportiva elveţiană a încercat să fie agresivă, jucând foarte mult pe reverul româncei. Halep a returnat foarte bine serviciul în forţă al adversarei, apoi a căutat să-şi facă jocul ei obişnuit, cu schimbări de direcţie şi cu deschiderea unghiurilor terenului. Având o mobilitate superioară, sportiva română a câştigat destul de uşor primul set, 6-2.

Simona Halep a obţinut al nouălea titlu al carierei, după un meci care a durat 62 de minute.

Sinoma a declarat că startul de sezon a fost fantastic pentru ea, subliniind că şi-ar dori să repete performanţa fostei jucătoare chineze Na Li, care s-a impus în 2014 la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*