Simona, despre victoria cu Navarro: Eram pregătită să stau patru ore pe teren, dar acum am motive să zâmbesc

  • Adrian Marinescu
  • 5 septembrie 2016
  • Sport
simona halep

Simona Halep a declarat, luni, că este mulţumită că a reuşit să joace foarte bine în faţa spaniolei Carla Suarez Navarro, în sferturile de finală ale US Open, după partida mai dificilă pe care a avut în turul anterior, cu sportiva ungară Timea Babos.

„Am vrut să îmi fac adversara să alerge mai mult. În cel de-al doilea set am avut 5-3, dar breakul m-a dat peste cap puțin și mi-a fost greu să mă concentrez. Mă simt relaxată, am jucat tot mai bine de-a lungul turneului. Eram pregătită să stau patru ore pe teren, pentru că mereu am avut meciuri foarte lungi contra Carlei. Meciul nu a fost uşor pentru mine. Am fost însă agresivă, am luat mingea devreme. Am reuşit să o împing pe adversară în spate, iar acest lucru a fost decisiv”, a spus Simona la final.

Prezentă pentru a 7-a oară în sferturile unui Grand Slam (a doua oară la rând la US Open), Halep nu a uitat de partida cu Timea Babos, din turul anterior, una pe muchie de cuţit. Simona e fericită că şi-a îmbunătăţit considerabil jocul faţă de confruntarea cu jucătoarea din Ungaira şi a dezvăluit că era pregătită pentru un alt meci maraton.

„Mereu e ceva ce poţi face mai bine. M-a nemulţumit puţin că mi-a făcut break în setul doi, la 5-3. Dar per total sunt mulţumită, după partida mai grea din turul anterior, am reuşit să joc foarte bine. Acum am motive să zâmbesc, pe durata partidei am fost foarte concentrată. Nu m-am gândit niciodată la scor, ci doar la faptul că sunt dispusă să fac totul pentru victorie”, a mai spus Simona.

În sferturi, Simona va da cel mai probabil peste „coşmarul” său, Serena Williams. În cele 8 întâlniri anterioare, constănţeanca a reuşit să se impună o singură dată.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *