Ultimele Știri

Sile Cămătaru şi locotenenţii săi ridicaţi de poliţişti! 120 de persoane aduse la audieri

În această dimineaţă au loc percheziţii în Capitală, fiind  vizată o reţea de proxenetism. Printre cei vizaţi se numără şi interlopul Sile Cămătaru şi locotenenţii săi, aceştia sunt supectaţi de coordonarea unei reţele de proxenetism. Interlopului i s-a făcut rău în timpul percheziţiilor, acuzând  dureri în zona pieptului. Oamenii legii au chemat o ambulanţă pentru Vasile Balint(Sile Cămătaru).

Anchetatorii au mai descins în mai multe cazinouri şi hoteluri de lux din Bucureşti, 120 de persoane vor fi aduse la audieri.

Peste 300 de poliţişti din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează 24 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de proxenetism, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română. Activităţile sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti și vizează probarea eventualei activităţii infracţionale a membrilor unui grup specializat în comiterea infracţiunii de proxenetism, angajaţi ai cazinourilor şi ai unor saloane de masaj din Bucureşti, având ca preocupări şi darea de bani cu dobândă, fără a fi persoane autorizate în acest sens.

Poliţiştii caută acasă la interlopul Sile Cămătaru documente care să dovedească că acesta s-ar ocupa de o reţea de prostituţie de lux.  La acțiune participă și polițiști din cadrul Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate, Direcţia Transporturi, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București şi ai Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Argeş, Ilfov, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova, Sibiu, Timiş, Olt, Giurgiu. Vor fi puse în aplicare 120 de mandate de aducere.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*