SIE recrutează pe Facebook. Candidații sunt invitați să-și testeze online abilitățile de spioni

Serviciul de Informaţii Externe (SIE) a lansat la începutul lunii mai o campanie online de promovare a ofertei de carieră, îndemnând utilizatorii Facebook să-și testeze „abilităţile de spion” prin intermediul unui joc, ca parte a campaniei de recrutare al cărei public-ţintă sunt tinerii.

Concurenții sunt invitați să-și testeze abilitățile prin trei tipuri de test: situaţional, de cultura generală şi de inteligenţă.

„De ce să ai doar un un job, când poţi contribui la apărarea intereselor naţiunii tale? Vei face parte din prima linie de apărare şi protejare a ţării tale, lucrând alături de oameni cu abilităţi de excepţie.Testează-ţi abilităţile de spion. Fă testele: Situaţional, Cultura generală, Inteligenţă”, spune anunţul sponsorizat Facebook al paginii „Agenţia secretă” care face trimitere către site.

Astfel jocul-test este doar o tehnică de promovare a campaniei reale de recrutare care are tinerii ca public-ţintă.

„În privinţa microsite-ului interactiv la care faceţi trimitere, testele existente acolo au doar o valoare orientativă, rezultatele obţinute nu condiţionează în niciun fel nici persoana şi nici instituţia. Pentru a putea intra în procesul de selecţie şi încadrare, eventualii candidaţi trebuie să completeze aplicaţia on-line existentă la pagina «Carieră» urmând ca, în măsura în care îndeplinesc cerinţele specifice pentru postul vizat, să fie contactaţi pentru a intra în procedura propriu-zisă de selecţie, unde abilităţile şi aptitudinile sunt evaluate prin teste, instrumente şi metode profesionale şi standardizate”, a explicat instituţia, oferind detalii.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *