Sibiu: Circulația pe DN1, blocată! O persoană a murit şi patru au fost rănite într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

  • Nicoleta Ungureanu
  • 28 iunie 2016
  • Local

Traficul a fost blocat marţi pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Apoldu de Sus, din judeţul Sibiu, din cauza unui accident de mașină. O persoană și-a pierdut viața iar alte patru au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, în accidentul rutier de pe DN 1 au fost implicate trei autoturisme, fiind cinci victime, dintre care una a decedat.

”Pe DN 1, la intrarea în Apoldu de Sus a avut loc un accident mortal. Au fost implicate trei autoturisme. Sunt cinci victime, dintre care una este decedată şi patru sunt răniţi. Între cei patru răniţi, doi sunt copii”, a declarat, pentru Mediafax, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Accidentul ar fi fost cauzat de faptul că șoferul autoturismului nu ar fi adaptat viteza la condiţiile rutiere.

„Şoferul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteorutiere, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Şoferul vinovat este decedat. În maşina care circula regulamentar se afla o familie, trei persoane sunt rănite uşor, iar un copil de patru ani este rănit grav”, a mai declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *