Ultimele Știri

Sibiu: 43 de persoane au suferit o toxiinfecție alimentară după ce au servit masa de prânz la restaurantul hotelului Parc

sibiu

43 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după ce ar fi consumat produse expirate, conform anchetei realizate de agenții de la protecția consumatorului. Oamenii au petrecut noaptea de Revelion la restaurantul hotelului Parc din Sibiu, însă se pare că produsele consumate la masa de prânz se fac vinovate de toxiinfecția alimentară.

În urma investigaţiilor localul a fost închis iar administratorii au fost amendaţi cu 4.000 de lei. După incidentul din noaptea de Anul Nou 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale iar alte trei au rămas internate în spital pentru investigaţii  după ce starea lor s-a agravat.

Autorităţile nu au stabilit încă de la ce s-au îmbolnăvit turiştii, dar, primele indicii arată că de vină nu au fost produsele consumate în noaptea de Revelion, ci mâncarea de la la masa de prânz.

În urma controlului, inspectorii au stabilit ca opt dintre persoanele găsite la lucru în blocul alimentar nu aveau carnetele de sănătate obligatorii. De asemenea, ouăle găsite în bucătărie erau expirate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*