Ultimele Știri

Sfatul lui Obama pentru Hillary Clinton

barack obama hillary clinton

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a oferit candidatului democrat, Hillary Clinton, un sfat în ceea ce priveşte mult aşteptata dezbatere prezidenţială, ce va avea loc luni seara şi va fi difuzată de postul american NBC.

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului ABC News, preşedintele Obama i-a oferit lui Hillary Clinton, care se pregăteşte pentru prima dezbatere cu Donald Trump.

„Fii tu însăţi şi explică ce te motivează”, a declarat preşedintele într-un interviu acordat în exclusivitate la Muzeului Național de Istorie și Cultură Afro-americană, inaugurat sâmbătă.

Am ajuns să o cunosc pe Hillary şi munca sa şi am văzut-o în momente dificile şi în momente bune. Ea face acest lucru din motive bune. Este motivată de o dorinţă profundă de a face lucrurile mai bune pentru oameni„, a adăugat el despre fostul său secretar de stat.

Preşedintele a mai declarat despre Clinton că va fi „un preşedinte remarcabil” şi a încurajat-o pe aceasta să vorbească în timpul dezbaterii, nu numai despre politicile campaniei sale, dar şi despre motivaţiile din spatele acestora.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*