Sfatul lui Obama pentru Hillary Clinton

  • Alexandra Rusu
  • 26 septembrie 2016
  • Externe
barack obama hillary clinton

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a oferit candidatului democrat, Hillary Clinton, un sfat în ceea ce priveşte mult aşteptata dezbatere prezidenţială, ce va avea loc luni seara şi va fi difuzată de postul american NBC.

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului ABC News, preşedintele Obama i-a oferit lui Hillary Clinton, care se pregăteşte pentru prima dezbatere cu Donald Trump.

„Fii tu însăţi şi explică ce te motivează”, a declarat preşedintele într-un interviu acordat în exclusivitate la Muzeului Național de Istorie și Cultură Afro-americană, inaugurat sâmbătă.

Am ajuns să o cunosc pe Hillary şi munca sa şi am văzut-o în momente dificile şi în momente bune. Ea face acest lucru din motive bune. Este motivată de o dorinţă profundă de a face lucrurile mai bune pentru oameni„, a adăugat el despre fostul său secretar de stat.

Preşedintele a mai declarat despre Clinton că va fi „un preşedinte remarcabil” şi a încurajat-o pe aceasta să vorbească în timpul dezbaterii, nu numai despre politicile campaniei sale, dar şi despre motivaţiile din spatele acestora.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *