Serviciul Omoruri a deschis o anchetă în cazul morții fotbalistului Patrick Ekeng

ekeng

Ofițeri de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au deschis o anchetă în cazul morții fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, susțin surse judiciare.

Fotbalistul a murit vineri seară, la vârsta de 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre echipele Dinamo București și FC Viitorul Constanța.

În acest caz au apărut contradicții legate de condițiile în care a survenit decesul, suporteri dinamoviști susținând că ambulanța a intervenit cu întârziere.

Potrivit medicului Cristian Pandrea de la Spitalul de Urgență Floreasca, în cazul morții fotbalistului cauzele pot fi multiple.

„A fost adus la noi cu o ambulanță fără manevre de resuscitare din câte știm, în stop cardio-respirator, la camera de gardă. S-au inițiat manevre de resuscitare care au durat aproximativ o oră și 30 de minute. Aceste manevre au rămas, din păcate, fără rezultat. Pacientul a decedat. Nu este prima dată când se întâmplă un asemenea eveniment pe terenul de sport, cauzele pot fi multiple și ele vor fi relevate de examenul necropsic ce se va efectua ulterior”, a afirmat medicul Pandrea.

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocașul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenția staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanță, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar șapte minute mai devreme.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *