Ultimele Știri

Serviciile secrete și rolul jucat în excluderea principelui Nicolae

casa regala

Casa Regală a României a stupefiat opinia publică românească prin excluderea principelului Nicolae de pe linia de succesiune la tron și retragerea titlului de ”Alteță Regală”. În urma acestei decizii, efectiv Casa Regală se sfârșește la Margareta și Radu Duda, cel mai probabil asta își doresc serviciile.

Pe facebook a apărut o poză cu cei care au participat la ședința unde a fost luată decizia de excludere a principelui Nicolae. Printre cei prezenți îl putem observa pe consilierul de stat al premierului Ponta, Mihnea Constantinescu. 

Mihnea Constantinescu este cunoscut ca o eminență a fostei Securități și a ocupat diferite funcții de conducere în perioada postdecembristă. Între 1990 – 1991 Mihnea Constantinescu a fost purtător de cuvânt al premierului Petre Roman, iar în perioada 1992- 2012 a fost director de cabinet şi consilier al prim-miniştrilor Stolojan, Năstase, Tăriceanu şi în timp a mai fost director de cabinet şi consilier al mai multor miniştri printre care Pleşu şi Negriţoiu. 

Ce rol are Mihnea Constantinescu în luarea deciziilor în cadrul Casei Regale? 

casa regala

Principele Nicolae nu a dat nici un semn că ar vrea să renunțe la tron și acum câteva luni era foarte fericit de faptul că se poate exprima în limba română. Oare ce dovezi despre imoralitatea principelui Nicolae a putut prezenta Mihnea Constantinescu de s-a ajuns la această decizie?

Motivarea Casei Regale privind principiile imorale ale prințului Nicolae nu țin loc de statut. 

Principele Nicolae poate fi exclus de pe linia de succesiune doar în cazul unei căsătorii neaprobate de rege.

‘Articolul 7:

al. 1) Căsătoria unui membru al Casei Regale a României va fi supusă acordului Şefului Casei Regale a României, pentru a avea semnificaţie dinastică.

al. 2) O căsătorie care nu respectă paragraful (1) de mai sus nu va fi recunoscută dinastic în nicio privinţa şi va rezultă în pierderea tuturor drepturilor, onorurilor, privilegiilor şi prerogativelor, potrivit prezenţelor Norme.’

Regele Mihai a luat decizia excluderii principelui în urma unor dovezi culese de către băieții cu ochi albaștri, pentru că nu ne putem explica altfel de unde vine imoralitatea principelui Nicolae.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Serviciile secrete și rolul jucat în excluderea principelui Nicolae

  1. Din nefericire, Casa Regala a facut dintr-un fiu de activist pcr, adica dintr-o duda (sustinuta de servicii), un principe. Motivele nici nu mai conteaza dar nu mi-e greu sa ma gandesc la cele financiare… Pacat de toti cei care s-au jertfit „Pentru Tara si Rege”!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*