Ultimele Știri

Sentinţa

La aflarea veştii că Varan Voiculescu a fost condamnat la ani grei de puşcărie cu veceul în curte, societatea civilă, uşor instigată de antenişti a luat foc. Am ieşit şi noi cu Mircea Badea în stradă, dar nu ca să protestam, ci ca să luăm următoarele interviuri:

Corcoduşă Emanuel –vidanjor: Mai mare ruşinea! Eram portar la Antena 3 şi câştigam decent zece mii de euro pe lună. Acum m-am angajat la stat. Am ajuns să fiu nevoit să muncesc aproape o săptămână ca să mă pot îmbăta o zi ca lumea! E strigător la CEDO!

Haralambie Ţugui – fierar daltonist: După 6o de ani de muncă, pentru că  ai mei m-au trimis de mic  în fabrică am o pensie de mizerie. Solicit, în compensaţie, să mi se dea măcar un abonament gratuit  pe trenuleţul din Orăşelul Copiilor. Dacă Băsescu nu închidea antenele, poate mi-l obţinea domnul profesor Voiculescu.

Cerasela Păstârnac – muncitoare la domiciliu: Primesc salariul prin poştă şi e atât de mic încât abia îmi ajunge să îi dau bacşis poştaşului care mi-l aduce. Mă cârpeam făcând figuraţie la emisiunile Danei Grecu şi aşa am putut să-mi iau şi eu un amărât de Ferrari. Acum, dacă a zburat puiul cu aţa, sunt nevoită să-l schimb cu un Lamborghini Gallardo.

Eufrosina Brebenel – strungăriţă: Dupa ce am muncit o viaţă, mi-am depus dosarul de pensionare în 1990 şi nici până în ziua de azi n-am primit prima pensie. Cât să mai aştept? Am de plătit abonamentul la fitness şi văd că etnobotanicele s-au scumpit iar. Primeam ajutor de la antene ca să ies în stradă şi să strig “jos basescu”. Acum ce mă fac?

Gulie Păstârnac – consumator fruntaş: Îl aşteptam în fiecare dimineaţă la GRIVCO pe domnul profesor şi-mi dădea 500 de euro, să am de băutură. Pentru că sunt băiat econom, banii îmi ajungeau până la prânz, când repetam figura cu Robert Negoiţă. Acum ce mă fac? Nu-mi rămâne decât să ies la furat!

plb20

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*