Ultimele Știri

Senatul oferă acces liber serviciilor secrete la informaţiile din telefonul şi calculatorul tău

La 25 de ani de la Revoluţie ne întoarcem efectiv în comunism, iar „Securitatea” îşi reintră în drepturi mai ceva ca pe timpul răposatului. Senatul României şi-a dat acceptul pentru aprobarea unui proiect de lege privind securitatea cibernetică. Guvernul încearcă să ne păcălească prin folosirea termenului de „securiate cibernetică” şi legiferează o nouă Lege Big Brother.

Astfel, SRI, SIE, STS şi alte servicii secrete vor avea acces fără restricţii la informaţiile de internet şi de telefonie. 

„Pentru realizarea securităţii cibernetice, deţinătorii de infrastructuri cibernetice au următoarele responsabilităţi: să acorde sprijinul necesar, la solicitarea motivată a Serviciului Român de Informaţii, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Serviciului de Protecţie şi Pază, CERT-RO şi ANCOM, în îndeplinirea atribuţiilor ce le revin acestora şi să permită accesul reprezentanţilor desemnaţi în acest scop la datele deţinute, relevante în contextul solicitării“, se arată la articolul 17 din proiectul de lege iniţiat de Guvernul României.

Guvernanţii îşi motivează acţiunea şi încearcă să manipuleze opinia publică într-un mod execrabil şi parşiv, astfel,  „proiectul de act normativ va contribui la conştientizarea publicului cu privire la natura multivalentă a spaţiului cibernetic şi la creşterea încrederii populaţiei în utilizarea Internetului.”

Practic politicienii care ne mint şi manipulează de 25 de ani vor să deţină controlul total asupra populaţiei şi să subjuge Internetul, fiind un potenţial pericol pentru funţiile călduţe şi contractele cu statul care curg în râuri.

Potenţialul pericol care vine de pe Internet le-a dat peste cap politicienilor planurile, iar asta am putut observa la alegerile prezidenţiale. Aceştia au decis în unanimitate să legifereze o lege care a mai fost respinsă de două ori de Curtea Constituţională, tot cu unanimitate de voturi. Curtea Constituţională a arătat, astfel, că cele două legi iniţiate pot crea un vid de putere şi ar pune în mâna unui grup restrâns o putere nemărginită asupra celor mulţi.

Guvernanţii nu îşi doresc altceva decât un control total asupra populaţiei cu ajutorul oamenilor politici numiţi  în fruntea serviciilor secrete.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Senatul oferă acces liber serviciilor secrete la informaţiile din telefonul şi calculatorul tău

  1. Sa dus cu democratia si drepturile noastre bun venit in comunism !

  2. Marian Bolovan // 21 decembrie 2014 at 12:38 // Răspunde

    Cine esti tu,si ce interese urmaresti,daca bagi stema Romaniei independente intr-o stire cu dezastrul moral-social si economic in care ne-au adus capitalistii platiti de SUA si UE ???Sau vrei sa manipulezi dorinta legitima de libertate a poporului impotriva sistemului unic de guvernare sustenabila,etica,echitabila si NATIONALISTA ??? Vrei globalizare ??? Si regionalizare ? Si autonomie ?? Pas cu pas ?? Presa informeaza sau manipuleaza ? SA VA FIE RUSINE !!! NU !!!! Cenzurarea SECURISTICA a intimitatii persoanei nu are nicio legatura cu stema Romaniei in care mai aveam sonde,petrol,agricultura… Calcarea in picioare a drepturilor FUNDAMENTALE ale omului este politica SCLAVAGISTA-capitalista. Nu iti dau voie sa denigrezi subliminal imaginea ROMANIEI INDEPENDENTE !!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*