Ultimele Știri

Semcu despre Crin Antonescu: ”Nu i-am dat 150 de mii de euro în campanie!? I-ajunge!”

antonescu1

Numele fostului președinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, apare în dosarul edilului Sectorului 1 Andrei Chiliman. Într-o convorbire dintre Vlad Moisescu și Adrian Semcu, aceștia vorbesc despre o mită livrată liderului PNL în valoare de 150.000 de euro, bani necesari pentru campania electorală. 

Vlad Moisescu: ”Ce mai vrea, nu-i ajunge”

Adrian Semcu – directorul SC Hidro Prahova, urmărit penal în dosar – a spus: „Nu ţii minte… aşa…” Zic: „Ce, mă?” Zic: „N-am…” Îţi dai seama, mă, la câte cunoştinţe am… dacă el merge şi spune treaba asta, lumea îl crede, zice: „Împarte ăsta…” Păi dacă mi-a zis că în campanie… „Dă-l în p… mea şi pe Crin! Nu i-am dat 150 de mii de euro în campanie!? I-ajunge!”

semcu_dna2Adrian Semcu

Din interceptările procurorilor reiese că cei doi discutau o problemă în legătură cu Crin Antonescu deoarece nu ar fi fost mulțumit de suma primită. Adrian Semcu se temea de liderul PNL deoarece acesta le-ar fi putut crea probleme. 

Împreună cu Andrei Chiliman au mai fost puși sub urmărire penală, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și complicitate la sau trafic de influență, Vlad Moisescu, Ioana Costescu (consilier personal al primarului) și Ion Brad (consilier local la Sectorul 1).

Cei patru ar fi perceput comisioane în valoare de circa nouă milioane de euro de la firmele care se ocupau cu reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 1. 

vlad moisescuVlad Moisescu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*