Ultimele Știri

Şeful SIE vrea la preşedinţie

Teodor Meleşcanu şi-a dat demisia din funcţia de şef al Serviciului Român de Informaţii Externe, cu scopul de a candida la funcţia de preşedinte al României. Acesta a anunţat că îşi va depune candidatura din partea Partidului Dreptăţii Sociale. Potrivit purtătorului de cuvânt al BEC Marian Muhuleţ, Partidul Dreptăţii Sociale a anunţat că va depune marţi dimineaţă candidatura lui Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale.

Teodor Meleşcanu ar urma să se înscrie în competiţia pentru alegerile prezidenţiale, după cum a sugerat încă de vineri când, întrebat dacă ia în calcul o candidatură la prezidenţiale, a declarat că luni va exista răspunsul, ”dacă vor fi întrunite condiţiile”.

”Dacă aveţi puţină răbdare, luni dimineaţă o să avem răspunsul la toate. Dacă vor fi întrunite condiţiile, luni dimineaţă o să vă dau un răspuns”, a spus Meleşcanu, întrebat dacă se înscrie în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

Întrebat dacă a strâns semnături pentru candidatură, Meleşcanu a precizat: ”Tocmai asta este problema”.

Şeful SMCD, Mircea Dogaru, a declarat pentru ”Gândul” că el a fost cel care se ocupat de strângerea semnăturilor necesare depunerii candidaturii lui Meleşcanu.

Termenul de depunere a candidaturilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie expiră în 23 septembrie.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Şeful SIE vrea la preşedinţie

  1. Este mai grav ca seful SIE asa tam-nesam fara a avea o perioada de cativa ani buni de „deparazitare” , de gratie , sa candideze la Presedentia Romaniei, decat un candidat care a fost ofiter sub acoperire. OARE CHIAR TOTI SI-AU PIERDUT BUNUL SIMT SI SIMTUL REALITATII ??? NU MAI EXISTA ONOARE, REGULI IN ROMANIA ???

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*