Ultimele Știri

Şeful de la Resurse Umane din Oficiul de Cadastru Bucureşti, reţinut pentru că a luat mită 5.000 de euro

Iulian Bocșe, șeful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară București, a fost reținut de polițiști. Acesta este acuzat că cerut mită pentru a promova un concurs.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au reţinut pe Iulian Bocşe, şeful Biroului Resurse Umane şi Relaţii cu Publicul din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul foloase necuvenite. Iulian Bocșe ar putea fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Se pare că Iulian Bocșe ar fi cerut suma de 15.000 de euro pentru a alege și promova un concurs. Acesta era membru al comisiei de concurs desemnate să aleagă proiectul cel mai bun. Din cei 15.000 de euro, Iulian Bocșe ar fi primit doar 5.000 de euro.

„Totodată, rezultă suspiciunea rezonabilă în sensul că Bocşe Iulian, şef al Biroului resurse umane şi relaţii cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti şi membru al comisiei de concurs desemnate pentru concursul organizat în septembrie 2014 (organizat pentru ocuparea unor posturi vacante de execuţie în cadrul instituţiei menţionate), şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu cu prilejul desfăşurării concursului menţionat, pentru a obţine promovarea acestui concurs de către Toader Simona Elena”, au scris procurorii în documentul citat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*