Ultimele Știri

Şeful de campanie al lui Victor Ponta, audiat la DNA

Update:

Dan Şova: „Sunt suspect pentru complicitate la abuz în serviciu legat de contracte cu Turceni şi Rovinari.”

Întrebat dacă premierul Victor Ponta are legătură cu aceste contracte, Dan Şova a negat, precizând că niciun ban din aceste contracte nu a ajuns la Ponta. Acesta a precizat că onorariul de succes al acestor contracte era de 1-2% din valoarea recuperată în beneficiul celor două complexuri energetice.  Procurorii s-au sesizat în urma încheierii unor contracte pe lângă contractul cadru, a mai spus acesta.

Şova a precizat că miercuri nu a dat nicio declaraţie în faţa anchetatorilor, întrucât mai întâi trebuie să vadă dosarul, ocazie cu care va afla şi numele persoanei care a făcut sesizarea în acest caz. Sorin Blejnar cred că a făcut această plângere, a declarat fostul ministru al Transporturilor.

Fostul ministru Dan Şova a venit, miercuri dimineaţă, la DNA, fiind citat pentru audieri într-un dosar privind contracte ale firmei de avocatură „Şova şi asociaţii” cu complexurile energetice Rovinari şi Turceni. Fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova este şeful de campaniei al lui Victor Ponta. Această audiere este o lovitură dură de imagine pentru Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*