Ultimele Știri

Șefii Poliției Timiș, arestați pentru 30 de zile

Judecătorii Tribunalului Timiş au luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile împotriva tuturor celor implicaţi în Dosarul de corupţie care priveşte Inspectoratul de Poliţiei Timiş, dar şi Primăria şi Poliţia Recaş, în ancheta desfăşurată de DNA Timişoara.

Sorin Muntean, şeful IPJ Timiş, care este acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Florin Bolbos, adjunct al inspectorului şef al IPJ Timiş, cu atribuţii pe linia de muncă ‘rutieră’, care e acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Marcel Crăciunescu, şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş, care este acuzat de săvârşirea a patru infracţiuni de luare de mită.

Teodor Pavel, primar al oraşului Recaş, care e acuzat de instigare la uzurparea funcţiei, instigare la hărţuire şi instigare la abuz în serviciu.

Marian Temu, şef al Poliţiei oraşului Recaş, care e acuzat de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Adrian Berzescu, şef al Poliţiei Locale Recaş, funcţionar public aflat în subordinea primarului oraşului Recâş, care este acuzat de uzurparea funcţiei şi hărţuire.

dna1_650x250_11327500-300x225Citește și: Poliția Timiș: Abuz în serviciu, jocuri politice și, luare și dare de mită

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*