Ultimele Știri

Șefii Poliției din Botoșani au favorizat trei ofițeri să promoveze în funcții

Cristian Augustin Cucoreanu

Procurorii DNA Suceava susțin că şeful IPJ Botoşani, comisarul şef Cristian Augustin Cucoreanu și șeful Serviciului resurse umane, Adrian Osolinschi, ar fi favorizat mai mulți ofițeri să promoveze în funcții. 

Surse din cadrul DNA afirmă că șefii Poliției și-au îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu în legătură cu organizarea de concursuri privind promovarea în funcții de execuție și conducere la nivelul unor servicii din cadrul Inspectoratului, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Cazier și Evidență Operativă.

„Există suspiciuni privind favorizarea unor ofițeri, la promovarea în funcții de conducere și execuție, în detrimentul celorlalte cadre MAI participante la concursul de selecție”, au declarat procurorii DNA Suceava. 

Comisarul şef Cristian Augustin Cucoreanu a fost ridicat de jandarmi şi dus cu duba la sediul DNA Suceava unde îi este adusă la cunoştinţă calitatea de învinuit. Alături de Cucoreanu, a fost ridicat şi şeful Serviciului Resurse Umane din IPJ, comisarul şef Adrian Osolinschi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*