Ultimele Știri

Şefii poliţiei Bistriţa, reţinuţi de DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj  au decis reţinerea pentru 24 de ore a şefilor poliţiei din cadrul IPJ Bistriţa Năsăud şi a şefului poliţiei oraşului Năsăud.  

 Ioan Ovidiu Mureşan, inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa Năsăud, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, respectiv luarea şi dare de mită, 14 acte materiale.

Emil Roberto Hasnăş, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Bistriţa Năsăud, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată, 48 acte materiale.

Anton Leon Cloşcă, şeful Poliţiei oraşului Năsăud a fost acuzat de o serie de infracţiuni respectiv:
– abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată (24 de acte materiale)
– efectuarea de operaţiuni comerciale, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia îndeplinită, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, în formă continuată,

Inculpaților li s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309, urmând a fi prezentați, la data de 25 noiembrie 2014, Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*