Ultimele Știri

Șefii poliției, anchetați de DNA

Procurorii DNA desfășoară percheziții la sediul poliției județene din Bistrița Năsăud. Neregulile au apărut în urma organizări evenimentului de Ziua Poliției Române.

Șeful sindicatului polițiștilor bistrițeni, subcomisarul Adrian Crăciunescu este acuzat de șeful IPJ Bistrița-Năsăud, comisarul șef Ioan Ovidiu Mureșan de anumite nereguli financiare comise în legătură cu organizarea acestui eveniment.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în cursul anului 2014, a unor infracțiuni de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie. În cursul zilei de 24 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în localităţi din judeţul Bistriţa Năsăud şi în municipiul Bistriţa, între care trei sedii ale unor instituţii, restul fiind sedii de societăţi comerciale şi domicilii ale unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, apare în comunicatul publicat de DNA.

Procurorii caută documente, înscrisuri şi verifică inclusiv calculatoarele angajaţilor, în cadrul unei anchete în care sunt suspiciuni privind săvârşirea unor fapte de corupţie de către poliţiştii bistriţeni.

„Nu ştiu cine e vizat de aceste percheziţii. Tot ce pot spune este că, la ora 8.00, când am sosit eu la serviciu, erau aici cei de la DNA”, a declarat Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*