Ultimele Știri

Șefă din Primăria Sectorului 2, reținută pentru că a luat mită 11.000 de euro

Procurorii anticorupție au decis reținerea pentru 24 de ore a șefei Serviciului resurse umane din cadrul Primăriei Sectorului 2, după ce aceasta ar fi primit o mită în valoare de 11.000 de euro pentru a interveni pe lângă un alt funcţionar din aceeaşi instituţie, angajat la Serviciul spațiu locativ, pentru ca acesta să înregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL.

Daniela Năstase, șef Serviu resurse umane, urmărea să îi ofere celuilalt angajat suma de 1000 de euro în cazul în care acesta accepta oferta. Aceasta și-a luat angajamentul față de persoana care a oferit mita că va face demersuri pe lângă persoane cu putere de decizie din instituția în care își desfășura activitatea pentru ca cererile depuse fie aprobate, garantând în acest sens.

În cursul zilei de 14 ianuarie Daniela Năstase a fost surprinsă în flagrant în timp ce primea mita de 11.000 de euro, iar în cursul zilei de joi va fi prezentată la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*