Ultimele Știri

Șefa CNA, Laura Georgescu intră în vizorul DNA

Laura Georgescu este urmărită penal în dosarul intervențiilor pentru licenţa Giga TV, ea fiind acuzată că a intervenit pe lângă membrii CNA pentru reacordarea licenţei postului.

Laura Georgescu spune că este nevinovată, pentru că ea nu a votat în favoarea acordării licenței pentru postul de televiziune. 

„Dacă făceam aşa ceva, votam eu, nu rămâneam absolut consecventă prin nevot. Nu sunt om politic, sunt jurnalist şi m-aş bucura ca speţa asta să rămână un studiu de caz”, a spus Georgescu, la plecarea de la sediul DNA.

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a sosit, vineri dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a i se aduce la cunoştinţă că s-a început urmărirea penală pe numele ei pentru fapte de abuz în serviciu.

În acelaşi dosar, mai sunt urmăriţi penal şi deputatul PSD Viorel Hrebenciuc şi membrul CNA Narcisa Iorga.

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal pentru că, susţin anchetatorii, s-a implicat spre a determina funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei postului Giga TV – controlat de primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Iorga este urmărită penal de procurorii anticorupţie pentru că i-ar fi sugerat primarului din Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, în ce mod se poate redobândi licenţa şi la cine să apeleze pentru asta, nominalizându-l pe deputatul Viorel Hrebenciuc.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*