Ultimele Știri

Ședință solemnă în Parlament, pentru marcarea celor 26 de ani de la Revoluție

parlamentul romaniei

Vicepreşedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a anunțat că va avea loc o ședință solemnă la care vor participa senatorii și deputați, pentru a marca 26 de ani de la Revoluţia din 1989.

Chelaru a spus că luni, la ora 16.00, va fi convocat un plen comun pentru o şedinţă solemnă, care marchează împlinirea a 26 de ani de la Revoluţia din 1989.

„În Biroul Permanent s-a stabilit programul pentru luni şi marţi. La ora 13.00 va fi BP al Senatului, la 14.00 vor fi Birouri Permanente reunite, în vederea convocării unui plen comun pentru ora 16.00. La ora 17.00, luni, programul va continua în fiecare Cameră, cu programul legislativ pană la epuizarea tuturor proiectelor, în ideea sa nu se intre în anul urmator cu proiecte restante sau cu proiecte pentru care exista pericolul sa fie adoptate tacit. Şedinţa solemnă va marca împlinirea a 26 de ani de la Revoluţia din 1989”, a delcarat Ioan Chelaru, după şedinţa Biroului Permanent al Seantului. Parlamentarii intră în vacanţă parlamentară săptămâna viitoare, miercuri fiind ultima zi în care cele două Camere mai au activitate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*