Ultimele Știri

Ședință pentru schimbarea statutului senatorului și deputatului după 7 ani!

parlament

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se reunesc marţi pentru a convoca o şedinţă de plen comun în care să se modifice Statutul deputaţilor şi al senatorilor.

Senatorii și deputații vor să coreleze statutul senatorului și deputatului în conformitate cu Constituția. Aceștia puteau face acest lucru încă din anul 2008, dar s-au trezit tocmai în anul 2015. Oare ce au făcut senatorii și deputații timp de 7 ani?

Simplu, au încercat să scape de brațul lung al legii, cum am putut observa în cazul lui Dan Șova. În statutul senatorului scrie ceva în Constituție altceva, astfel social democratul Dan Șova a scăpat de pușcărie, cum să îi spunem(…), – vid legislativ?

Şedinţa plenului reunit ar trebui să aibă loc de la ora 14.00. Potrivit unor surse politice, grupurile PNL cer amânarea plenului comun pentru ora 17.00. Socilitarea de urgenţă vine pe fondul problemelor apărute pe aeroporturile din Timişoara şi Iaşi, unde zeci de parlamentari sunt blocaţi din cauza unor defecţiuni apărute la aeronavele Tarom care trebuia să-i aducă în Bucureşti. 

Aeronavele Tarom au întârzieri de peste două ore, fapt ce a dat peste cap traficul aerian pe aeoporturile din Iași și Timișoara. Evenimentul a nemulțumit călătorii, printre care și câțiva senatori și deputați.  

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*