Ultimele Știri

Şedinţa extraordinară a Biroului Politic Naţional al noului PNL

După câştigarea alegerilor prezidenţiale de către reprezentantul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, marţi, va avea loc o şedinţă a Birourului Permanent Naţional al PNL, unde se va discuta formarea noului PNL.

„Am convocat împreună cu dl copreședinte, încă, dl Klaus Iohannis ședința Biroului Permanent Național al PNL, la care sunt invitați toți copreședinții din țară pentru mâine, la ora 13,00, urmând ca la ora 14,00 să avem întâlnirea cu grupurile parlamentare, care să insiste pentru punerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind amnistia și să-l ‘cadă’ și să începem și discuțiile pentru întreaga legislație electorală”, a declarat luni Vasile Blaga, copreședinte al noului PNL.

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a solicitat Parlamentului ca marți să pună pe ordinea de zi legea amnistiei și grațierii și să respingă acest act normativ.

„Solicit Parlamentului să se țină de cuvânt și mâine să pună pe ordinea de zi legea amnistiei și grațierii și să o pice. Tot mâine rog Parlamentul să ia în discuție toate solicitările venite din partea justiției și să le încuviințeze pe toate”, a afirmat Iohannis luni, într-o conferință de presă.

Klaus Iohannis a declarat luni că fuziunea între PNL și PDL este „finalizată în integralitatea ei”.

„Fuziunea între PNL și PDL a fost decisă de la sfârșitul lui iulie în congres comun, a fost înregistrată săptămâna trecută, este finalizată în integralitatea ei și nu mai există cale de întoarcere”, a declarat Klaus Iohannis.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*