Sebi Ghiță: „Nu m-am născut să fur”

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă a declarat, miercuri, după ce plenul a respins solicitarea DNA de reţinere şi arestare preventivă a sa, că nu doreşte să mai ajungă într-o situaţie similară, adăugând: „nu m-am născut să fur”.

Ghiţă a spus că nu i-ar dori nimănui să treacă prin aşa ceva şi nu doreşte să mai ajungă în situaţia asta.

„Cred că menirea oamenilor pe lume este să creeze, nu să participe la dosare (..) Nu m-am născut ca să fur” a mai susţinut Ghiţă.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins miercuri solicitarea DNA de reţinere şi arestare preventivă a deputatul PSD. La vot au participat şi fostul premier Victor Ponta şi deputatul Elena Udrea.

Deputatul Sebastian Ghiţă are şapte capete de acuzare în noul dosar pentru două infracţuni de dare de mită, şantaj, două infracţiuni de folosire, în mod direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, cumpărare de influenţă şi conducerea fără permis.

Procurorii scriu despre întregul sistem infracţional pus la punct de deputat în judeţul Prahova, precizând că ”această forţă dobândită a fost folosită în mod efectiv de Ghiţă Sebastian Aurelian ca monedă de schimb pentru cointeresarea unor funcţionari publici şi angrenarea lor într-un mecanism infracţional care presupunea satisfacerea intereselor ilicite, de orice natură, ale deputatului”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *