Ultimele Știri

Sebastian Ghiţă tremură la DNA: Vor să ne scoată din joc pe mine şi pe Ponta

Sebastian Ghiţă

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost citat în această dimineaţă la DNA Ploieşti, pentru a i se aduce la cunoştinţă că s-au extins acuzaţiile împotriva sa.

Sebastian Ghiţă are interdicţie de a-şi exercita funcţia de parlamentar, pentru că, conform legii, o persoană pusă sub control judiciar nu mai are voie să îşi exercite funcţia dacă s-a folosit de ea pentru a încălca legea.

Astfel, deputatul nu mai are voie în Parlament şi nici să intre în contact cu oameni de afaceri sau colegi de-ai lui din Parlament.

La intrarea în sediul DNA, Sebastian Ghiţă a spus că nu are detalii despre noile acuzaţii şi că, în momentul în care le va afla, le va prezenta public.

„Există o dezbatere dacă nu cumva împotriva membrilor Camerei Deputaţilor există un plan, o idee de a ne scoate din joc. Mă gândesc că ar fi bine să nu se întâmple lucruri rele, dar nu poţi să ştii. În noiembrie au fost alegeri, după cum se vede, împotriva premierului au apărut acum (acuzaţii – n.red), împotriva familiei sale, împotriva mea, a cercului relaţional”, a declarat Ghiţă.

Surse judiciare au precizat că Sebastian Ghiţă ar urma să fie acuzat, pe lângă sprijinirea unui grup infracţional organizat, şi de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Procurorii spun că au noi probe împotriva lui.

Totodată, DNA urmează să extindă sechestrul asupra unor bunuri şi conturi ale lui Sebastian Ghiţă, de sute de milioane de euro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*