Ultimele Știri

Sebastian Ghiță: Parchetul General ne arată că şi Laura Codruţa Kovesi, ca orice cetăţean, poate fi investigată

sebastian-ghita

Sebastian Ghiţă este audiat, joi, la Parchetul General în legătură cu autodenunţul depus în ceea ce priveşte teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi. Acesta a declarat că se bucură să vadă că Parchetul General că orice cetățean, inclusiv șefa DNA, poate fi investigat.

Acesta susien că autodenunțul său nu o vizează în mod direct pe Laura Codruța Kovesi, ci are legătura cu propria lui persoană.

„Mă bucur că Parchetul General ne arată tuturor cetăţenilor că chiar şi Laura Codruţa Kovesi, ca orice cetăţean, poate fi investigată pentru că mie şi multora începuse să ni se pară că acei oameni sunt deasupra legii. Vedem că Parchetul General are această putere în România. Acest autodenunţ a fost înregistrat şi îşi urmează calea legală, cum se întâmplă cu orice plângere. (…) Ceea ce încerc eu să fac nu e împotriva Laurei Codruţa Kovesi, de altfel această plângere nu o vizează, e în legătură cu mine”, a declarat deputatul Sebastian Ghiţă, la Parchetul General.

Ministerul Educației menționează că suspiciunile cu privire la teza de doctorat a Codruței Kovesi trebuie argumentate și trebuie depuse sesizări în acest sens.

„În ceea ce priveşte suspiciunile de plagiat care pot exista în privinţa doamnei Kovesi sau în privinţa oricărei alte persoane, poziţia Ministerului Educaţiei este foarte clară. Suspiciunile, pe de-o parte, trebuie argumentate şi trebuie depuse sesizări legate de aceste suspiciuni. Am verificat astăzi, nu a fost depusă nicio sesizare. Cu alte cuvinte, vorbim de zvonuri în spaţiul public care până acum nu au fost argumentate. (…) Oricine are suspiciuni cu referire la un plagiat trebuie să depună sesizare însoţită de argumente”, a declarat Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Sebastian Ghiță: Parchetul General ne arată că şi Laura Codruţa Kovesi, ca orice cetăţean, poate fi investigată

  1. Mafiotii disperati fac CIRC !!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*