Ultimele Știri

Sebastian Ghiță, noi declarații în dosarul de plagiat: Kovesi a fost cel mai puternic om din România. Cioloş şi Iohannis s-au temut de ea

sebastian-ghita

Sebastian Ghiță a făcut noi declarații cu privire la acuzațiile de plagiat pe care i le aduce Laurei Codruța Kovesi. Acesta declară că șefa DNA a fost cel mai puternic om din România, iar Klaus Iohannis și Dacian Cioloș s-au temut de ea.

„Senzaţia mea e că, în urma acestor ieşiri politicianiste ale lui Kovesi, care spune ‘Noi suntem DNA şi nu ne vom opri orice ar fi!’, au făcut şi pe unii oameni din DNA să creadă că legea nu mai e respectată”, a declarat Sebastian Ghiţă, în cadrul unei emisiuni televizate.

Acesta neagă că acuzațiile lui au scopul de a decredibiliza justiția.

”Nu. Informaţia adusă de mine în spaţiul public e o informaţie care să ne convingă pe noi toţi, pe cetăţeni, că nimeni nu e mai presus de lege, că orice procuror de la DNA, chiar şi Kovesi poate fi cercetată de Parchetul General.”

Ghiță susține că șefa DNA avea un rol foarte important până în urmă cu o săptămână, stârnind teamă și în rândul conducerii.

„Până acum o săptămână, doamna Kovesi a fost cel mai puternic om din România. Cioloş şi Iohannis s-au temut de Kovesi”, a completat Ghiţă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*