Ultimele Știri

Sebastian Ghiță: Kovesi umblă cu jumătăţi de adevăruri. Minte și manipulează

Sebastian Ghiţă o acuză pe şefa DNA că ”minte și manipulează” oamenii atunci când susţine că informaţiile din dosarele în lucru care apar în presă nu vin de la procurori.

„Informaţiile din dosarul Ponta Blair au fost date intenţionat jurnalistului Cătălin Stavri din Ploieşti. Acest jurnalist este un prieten al dubiosului şi contestatului procuror Mircea Negulescu. Dovada este că în timp ce Ponta şi cu mine eram anunţaţi că vom fi chemaţi la ora 11.00, jurnalistul poata pe Facebook informaţii din şi despre dosar, la ora 10.45. Kovesi minte şi manipulează. Trimit dovadă legăturii dintre procurorul de caz şi jurnalist”, a declarat Ghiţă într-o replică remisă redacţiei stiripesurse.ro.

Sebastian Ghiță anunță că va aduce date care vor demonstra că spune adevărul, mai ales după Codruța Kovesi nu recunoaste că a avut o relație de prietenie cu acesta.

„Am văzut că doamna Kovesi nici nu vrea să-i fie reverificată lucrarea şi că nici nu recunoaşte că am fost prieteni, precum şi să recunoască faptul că în multe cazuri, informaţiile din dosare sunt date de procurori. Voi reveni şi eu în spaţiul public cu date şi elemente care să arate că eu spun adevărul, iar Kovesi umblă cu jumătăţi de adevăruri”, a mai afirmat Ghiţă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*