Sebastian Ghiță: Între Liviu Dragnea și Victor Ponta nu avem încă o soluție definitivă

  • Adelina Mitrache
  • 13 septembrie 2016
  • Politică

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, marți, că nu crede într-o împăcare între Liviu Dragnea și Victor Ponta, iar Partidul România Unită îl așteaptă în rândurile sale pe fostul premier și va merge cu „poza” acestuia în alegeri, conform AGERPRES.

Prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție unde se judecă o cerere a sa privind ridicarea controlului judiciar, Sebastian Ghiță a fost întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul că Victor Ponta rămâne în PSD și despre „împăcarea” acestuia cu Liviu Dragnea.

„Fiecare dintre noi își alege felul în care vrea să își gestioneze cariera. Din câte știu eu, între Liviu Dragnea și Victor Ponta nu avem încă o soluție definitivă. Partidul România Unită îl așteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale și îl așteaptă ca președinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simți că trebuie spuse în România adevăruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ține de cuvânt față de Victor Ponta. Știți bine că mai este un moment serios de luat în calcul, momentul în care Partidul România Unită va merge în alegeri cu poza lui Victor Ponta și cu propunerea ca el să fie prim-ministru din nou, iar PSD va dori să îl susțină pe domnul Cioloș în mod ocult sau pe domnul Dîncu sau pe cine, știu eu, va dori PSD să susțină. Iar la acel moment sunt convins că Victor Ponta și mare parte din PSD vor căuta să se alăture PRU”, a afirmat Sebastian Ghiță.

Întrebat despre ”împăcarea” dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta, Sebastian Ghiță a replicat: „Așa sunt informațiile mele. Nu e o împăcare, nu e o soluție definitivă”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *