Ultimele Știri

Sebastian Ghița: ”Îmi dau demisia din PSD”

Sebastian Ghiță și-a dat demisia din PSD, printr-o scrisoare în care  a criticat mai mulți membrii ai PSD. Acesta a declarat că nu se va întoarce în partid atât timp cât „chestiunile legate de comunism, corupție și schimbarea legii partidelor politice nu sunt  rezolvate”.

Deputatul a menționat că a hotărât să își dea demisia în urma unei discuții cu Victor Ponta, cu care leagă o prietenie ce a stat în atenția presei în ultimul timp.

”Am fost chemat de domnul Ponta la biroul dânsului. Am avut o discuție serioasă despre evenimentele politice din ultima perioadă. Cred că  astăzi Victor Ponta este un altfel de lider.  Cred că a înțeles ce vor românii de la dânsul.
Mi-a spus că declarațiile pe care le-am dat sunt corecte, dar că nu pot să am inițiative personale nediscutate cu colegii de partid. Am înteles punctul său de vedere și am hotărât să demisionez din PSD!”.

Odată cu demisia acestuia, a făcut mai multe declarații în ceea ce îi privește pe Mircea Geoană și pe Marian Vanghelie.

Geoana a vrut să-l șantajeze pe Ponta, cerându-i funcția de ministru de externe. M-a sunat să îmi spună că, dacă Ponta nu îl numește ministru de externe, atunci va fi război în PSD. Ponta a ales un profesionist, pe Bogdan Aurescu.
Vanghelie reprezenta ce este mai josnic și mai urât în partidele politice: corupție, trădare, minciună! Am fost un adversar al lui Vanghelie de când am intrat în PSD. Și cred că ieri oamenii i-au arătat cu adevărat ce cred despre el. Nu poți să ai un agramat, un neinstruit, un hoț lider al partidului în București, și să câștigi alegerile. Ne era rușine să spunem în țară că Vanghelie este unul dintre noi!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*